Startet af en trang til at skabe

KreaVærket er startet af os, Frederik og Stine. Vi startede virksomheden da vi har en stor trang til at designe og skabe unikke og personlige designs til hjemmet og livets store begivenheder!

Vi startede hjemme på vores privatadresse, ude i vores garage – ligesom så mange andre, men interessen og lysten for at virksomheden skulle vokse, er vi nu i de fineste lokaler, som snart bliver en pop-up butik, så I kan se vores produkter inden i køber og lugte til det fine egetræ, når det er blevet produceret i vores maskine, ”Tykke Bertha”.

Virksomhedens founder er Frederik, som står for den daglige drift sammen med vores 12 fantastiske medarbejdere, og samtidig er det ham som du får en snak med, hvis du ringer til os.
Linnette og Stine står bag de unikke designs og kan opfylde de fleste af jeres drømme!

Håndværk fra Viborg

  • Dansk håndværk

    Alle vores produkter bliver produceret på vores fabrik i hjertet af Viborg. Lokalt dansk håndværk.

  • Bedste råvarer

    Alle vores produkter er produceret af egetræ eller akryl. Vores råvarer er valgt med omhu for at skabe kvalitetsprodukter til dit hjem.

  • Produktion alle dage

    Vi producere produkter hver evig eneste dag. Når du bestiller et produkt vil det altså typisk allerede blive sat i produktion samme dag.


Team KreaVærket

Founder & CEO

Frederik

Head of designs

Stine

Designer & SoMe responsible

Olivia

Production manager for laser cutting

Heidi

Production manager for flatbed printing

Freia

Teamleader & Package worker

Tanja

Package worker

Emma

Package worker

Sander

Package worker

Simon

Package worker

Malthe

Package worker

William

"Intet hjem burde være kedeligt"

Kreaværket er helt almindelige mennesker, der mener at livet er for kort til at være standard. Derfor udfører vi unikke designs, som giver en stemning og følelse af at du er i dit, og kun dit – om det så er din stue, badeværelse, børneværelse eller lignende.

Vi producerer hver dag! Så er du sikker på at få en så kort leveringstid som muligt. Typisk afsendes ordren indenfor 48 timer i hverdagene.